Over ons

BrAM – Break A Moment: even tijd voor jezelf. 
Met BrAM nemen wij onze lezers mee op ontdekkingsreis in de regio. Met verrassendste lifestyletips en uitgebreide reportages over wonen, werken & recreëren in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en omgeving.  BrAM biedt de leukste hotspots en het laatste nieuws op het gebied van winkelen, eten & drinken, mode, beauty, gezondheid, wonen, auto’s en uitgaan in de regio. Dichtbij & herkenbaar.

Maaike Groot

Uitgever

BrAM is eind 2014 opgericht om de lokale ondernemer een sterk platform te bieden, een verlengde etalage voor de mooiste lifestyle-items in onze regio. Inmiddels is BrAM uitgegroeid tot dé volwaardige glossy voor de Drechtsteden.

BrAM is dé volwaardige lifestyle glossy voor de Drechtsteden. Niet met BN’ers of verhalen over beroemdheden, maar met inspirerende reportages over mensen zoals jij en ik. Dichtbij en herkenbaar. BrAM presenteert het leven uit de buurt, met prachtige beelden en een rustige vormgeving. 

Pak dus een moment voor jezelf: Break A Moment met BrAM en ontdek al het moois dat onze regio te bieden heeft. Wil je jouw verhaal vertellen? Ik luister graag.

 

t. 06 5364 5396

Karin van Zanten

Artdirector

Oftewel Kaat.cc om precies te zijn, met ‘cc’ van concept en creatie. Een ontwerpstudio met inhoud dus. Kaat staat voor doordachte en pakkende ontwerpen, waarin vorm en functie perfect samengaan. Niet vormgeven om het vormgeven, maar om meerwaarde te bieden en lezers aan te spreken. Dat zie je elke editie weer terug in BrAM. 

 

Linda van der Vlis

Traffic

Creatief, servicegericht en de puntjes op de i. Linda vertaalt de wensen van de klant naar de vormgeving zodat jouw boodschap feilloos en pakkend in BrAM komt te staan. Even sparren over de mogelijkheden? Bel Linda!  

t. 06 2339 3035

 

Joke Vos

Sales

Je naamsbekendheid vergroten, bouwen aan je imago en gericht je doelgroep bereiken? Joke weet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken. Meer weten over de advertentiemogelijkheden in BrAM? Joke staat voor je klaar!

t. 06 1192 3698

 

Evelien Baks

journalist

Evelien weet elk verhaal feilloos op papier te zetten. Vaste schrijver voor onder meer de rubriek Binnenkijken bij… en voor de horecabranche; artikelen om te smullen!

t. 06 2206 8626

 

Esther Paans

journalist

Eigenzinnige tekstenzo. Dat is niet voor niets de naam van Esthers tekstbureau. Jouw boodschap vertaalt zij met een flinke dosis enthousiasme. 

t. 06 1005 2812

 

Chantal Visser

fotograaf

Met sprekende beelden weet Chantal jou en je producten schitterend vast te leggen op de gevoelige plaat. 

t. 06 1220 2295

 

Ook een Abonnement?

Al voor € 26,- per jaar!

Abonneren

15 + 2 =