Met een temperatuur van 17 graden komt het eerste lenteweekend eraan! Een terrasje pakken zit er helaas nog niet in, maar we hebben 5 leuke tips om dit weekend toch lekker te genieten van de lente. En meteen de lokale ondernemers te steunen #supportyourlocals. 

Stadswandeling met rondvaart 

BBQ & Bier drive thru

1. Picknicken

Picknicken kan gezellig in het park, maar ook lekker thuis in de tuin of op het balkon. Zomerse play-list op, lekkere hapjes en drankjes, zonnebril in handbereik en gaaaaaan. Extra tip: bestel een borrelplank bij de lokale horeca!

2.  Stadswandeling met rondvaart

De Dordrecht waterroute is een superleuk  arrangement van de 078-stadswandeling. Na 5 km wandelen, bekijk je Dordt erna vanaf het water met een echte originele Venetiaanse Watertaxi van Si Barone. Je kunt zelf hapjes/drankjes kiezen van de menukaart met Italiaans tintje en een pupquiz over de geschiedenis van Dordt is inbegrepen. Klik hier voor meer info.

3. Meat Market en Drive Thru Black Smoke

Elke zaterdag kun je van 11-15 uur je honger stillen bij de Meat Market van Black Smoke bij de Van Nelle Fabriek. Maar vanaf zaterdag kun je ook van 14-19 uur langskomen voor de lekkerste BBQ & Bier Drive Through in samenwerking met de Witte Aap. Klik hier voor meer info over deze tasty ride!

4. Picture perfect

Wandelen en mooie plaatjes schieten! Gezellig & leuk om te doen samen met je vriend(inn)en of liefje. Check de zonsondergang even en ga een uur ervoor lekker wandelen, dan heb je het mooiste licht. Klik hier voor een leuke wandelroute door De Volgerlanden die in de laatste BrAM stond (pagina 56).

5. Scrubben & smeren

Misschien durf jij het dit weekend al aan en ga je voor rokjesdag! Show those legs :-). Zorg dan wel voor een lekker kleurtje met een mooie spraytann van BodylookZ of Get Natural. Eerst even scrubben en dan lekker smeren! Extra tip: shop meteen een leuke nieuwe jurk met bijpassend vestje bij je favoriete boetiek!