Nora, een mooie jongedame van 15 jaar, was de gelukkige die in augustus de eerste metamorfose na de sluiting van salons tijdens het coronatijdperk mocht ontvangen. Zij was gekozen uit vele aanmeldingen. Ramona verzorgde de kleuring en nieuwe coupe.

Voor 

Na 

Nora kwam in de salon met lang, donkerblond haar. “We hebben in overleg met haar de volgende behandelingen uitgevoerd,” licht mede-eigenaar Fulco toe:

“Om de prachtige ogen van Nora nog meer te laten stralen, hebben we voor de kleuring gekozen voor een face framing met highlights. We gebruiken daar ons eigen ‘blitzfoil’ systeem voor en hebben de verschillende plukjes schetsend ingezet, zodat deze jongedame niet direct te maken heeft met een uitgroei. Dit verloopt heel gelijkmatig door deze manier van kleuren. Hierdoor is deze techniek zeer geschikt voor jonge meiden en dames die niet direct na 5 à 6 weken weer gekleurd moeten worden. Voor de coupe hebben we gekozen voor een gelaagde lange bob, de zogenaamde ‘lob’. De voorkant hebben we korter geknipt zodat Nora veel afwisseling heeft met haar kapsel. Het stylen van het kapsel, waarbij ook veel variaties mogelijk zijn, hebben we dit keer glad gehouden waardoor de glans en kleur perfect uitkomen. We hebben voor dit kapsel gebruik gemaakt van styling producten van authentic beauty concept, wat geheel vegan is.” Een knap kunstje werk met als resultaat een dolgelukkige Nora!.

Ook kans maken op een make-over?

Wil je ook in aanmerking komen voor een metamorfose? Volg BrAM en Monroe’s Lounge via social: BrAMmagazine en monroeslounge en laat een berichtje achter bij de oproep voor de decembereditie.